onsdag, november 19, 2008

Frågestund


För den som vill, kör jag nu en liten frågestund. Fråga precis vad du vill, om vad du vill, var anonym eller inte. Eller fråga inte, om du inte vill. Jag lovar att försöka svara på vad som helst men jag förbehåller mig rätten att avböja om det behövs. Shoot!

8 kommentarer:

  1. Hej

    Vad arbetar du med?

    Lena

    SvaraRadera
  2. Är så sorgsen efter att läst allt det du skrivit. Att man kan lägga så stor betydelse på vad andra tycker eller kan tänkas tycka, när det egentligen inte betyder nåt. Det är ju ens egen attityd, ens eget sätt att ta saker som man kan välja och ska lägga betydelse på. Vad alla andra gör eller tycker kan man inte ta ansvar för, eller ta åt sig.
    Jag blir så paff varje gång jag ställs inför saker som jag "lär" mig att si och så ska det va. Som att jag inte har vett att skämmas över mina håriga ben. Tydligen ska man vara rakad. Jag som i alla år badat bland folk och inte fattat det.
    Undrar hur många jag skadat? ;)
    Nä jag får hejda mig här! :D
    Ta hand om dig!
    Pia

    SvaraRadera
  3. Jag är själv överviktig och känner igen mig i det du skriver att man t ex känner sig ful och oattraktiv p ga fetman. Jag har försökt en massa gånger att gå ner i i vikt men misslyckas gån på gång. Har du själv tänkt att fatta ett stort beslut att gå ner i vikt en gång för alla?

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Jag skulle vilja veta vad det absolut pinsammaste du varit med om relaterat till din kropp/vikt??? Jag har varit med om MYCKET...

    SvaraRadera
  5. Jag har läst din blogg till och från i ca ett år men aldrig lämnat någon kommentar. Att jag gör det nu beror på att jag själv precis startat en blogg och tänkte lägga in dig som en av de bloggar jag läser (hoppas det är okej). Vill bara säga att jag känner igen mig i så mycket av det du skriver!!

    SvaraRadera
  6. Jag har alltid bantat och känt mej tjock, när jag vägde 60kg kände jag mej lika tjock som nu vid 99kg. Det har alltid suttit i hjärnan på grund av min barndom. Jag har vid 41 års ålder äntligen fatta att sluta plåga mej själv vilket jag gjort sen jag va typ 13år. Har nyss börjat med LKHF och mår jätte bra känner inte av något sug alls av något. Jag har känt och känner fortfarande exakt som du, tänker varje min på hur jag ser ut och att jag inte duger. Köpa kläder glöm de..suck Men nu är det nog med självplågeri, som man behandlar sig själv skulle man inte behandla sin värsta fiende ens, eller hur! Norrlänskan

    SvaraRadera
  7. Meeen, var har du tagit vägen? Hoppas att allt är bra. Saknar dina inlägg...

    SvaraRadera
  8. saknar också dina inlägg :(

    SvaraRadera