tisdag, maj 05, 2009

Overeaters anonymous

Kära läsare, jag undrar om någon av er har erfarenhet av OA? Och om så, är det något ni vill dela med er av?

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Här inne är jag för första gången, och det är också första gången jag är inne på en blogg där allvaret och känslorna kommer fram. Det är gripande och igenkännande, det du skriver.
    Själv lider jag inte av fetma, men oj vad jag känner igen mig i mycket av det du skriver.
    Hjärtkänningar. Ovilja att klä av sig på sommaren. Skavsår på innanlåren. Frustrationen över ännu en sommar som passerar...
    Jag tycker du har kommit långt. Du har en knivvass insikt om ditt problem, och först då kan man göra något åt det.
    Jag följer gärna din blogg, jag länkar gärna till dig, men jag är osäker på om du vill. Du kan väl skriva ett par rader hos mig om det är ok!?

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Anna Drott: tack för din kommentar. Det värmer alltid att någon kan känna igen sig i det jag skriver. Kul att du vill följa bloggen, och självklart får du länka. Kram

    SvaraRadera
  3. Hej.
    Jag har läst dina senaste poster om att inte ha någon att prata med, att inte få gehör från läkare och att det är beteendet du vill ha hjälp med. Har du hört talas om Lisbeths stahres nätbehandling mot fetma/övervikt? Jag har gått den och den är KBT-baserad och riktar in sig på beteendet och orsakerna till att man äter. Dessutom finns det ett välbesökt forum där man kan diskutera med andra deltagare. Det kanske kan vara något att testa?
    http://www.stahremetoden.se/

    SvaraRadera
  4. Anonym: hej! Ja, jag har hört talas om stahremetoden. Tycker du att den har hjälpt dig?

    SvaraRadera